Evenementenloket Flowlab koppelt naadloos met politie-app Riho SEAS

Riho-Seas, ook bekend als het "Smart Event & Action System," is een webtool ontwikkeld door de politiezone RIHO, die de gemeentes Roeselare, Izegem, en Hooglede bedient. Het systeem vereenvoudigt het proces voor organisatoren om evenementen aan te melden en voor hulpdiensten om een risicoanalyse uit te voeren, veiligheidsafspraken te maken en indien nodig een noodplanningszone in te stellen.

Als toonaangevend platform erkennen we het belang van handhaving en juiste communicatie op cruciale momenten, zowel bij kleine als grote evenementen. Dit is essentieel om een evenement succesvol te maken voor iedereen die betrokken is: de organisatoren, de lokale overheden, de bezoekers en de politiediensten.

Een naadloze integratie met Riho SEAS

Dat betekent voor alle betrokken partijen en diensten:


Up-to-date

  • Aanpassingen in Flowlab worden met regelmaat bijgewerkt bij Riho-SEAS. Zo heb je steeds de meest recente info bij de hand in het werkveld.


Overzicht

  • Per evenement wordt alle informatie van de betrokken partijen automatisch gebundeld in één digitaal dossier, wat zorgt voor een efficiënte afhandeling en een helder overzicht.

Communicatie

  • Heldere, juiste communicatie is essentieel bij het organiseren van evenementen waarbij verschillende diensten, zoals de politie betrokken zijn.

Makkelijk en efficiënt

De integratie zorgt ervoor dat zowel lokale besturen als hulpdiensten binnen de politiezone RIHO kunnen werken binnen hun vertrouwde platforms, terwijl alle benodigde informatie over de evenementen efficiënt wordt gedeeld en verwerkt.

Zijn jullie op zoek naar een betere oplossing voor de organisatie, opvolging en noodplanning van evenementen? 

Eén waarbij het lokaal bestuur nauw, online kan samenwerken met de politiediensten?

Flowlab is de partner die je zoekt!

Neem contact met ons op