Evenementenloket Flowlab koppelt naadloos met politie-app Focus@GPI

Steeds meer politiediensten gebruiken elke dag de app Focus@GPI voor het vlot handhaven van de orde en voor de organisatie, opvolging en noodplanning van evenementen. Een koppeling tussen Flowlab en Focus is dan ook een must.

Als toonaangevend platform erkennen we het belang van handhaving en juiste communicatie op cruciale momenten, zowel bij kleine als grote evenementen. Dit is essentieel om een evenement succesvol te maken voor iedereen die betrokken is: de organisatoren, de lokale overheden, de bezoekers en de politiediensten.

Een naadloze integratie met de Focus app

Dat betekent voor alle betrokken partijen en diensten:


Efficiëntie

  • Onze koppeling zorgt voor een naadloze integratie tussen Flowlab en Focus voor meer efficiëntie en snelheid in workflows.
  • Aanpassingen in Flowlab worden automatisch bijgewerkt in de Focus App. Zo heb je steeds de meest recente info bij de hand in het werkveld.

Overzicht

  • Per evenement wordt alle informatie van de betrokken partijen automatisch gebundeld in één digitaal dossier, wat zorgt voor een efficiënte afhandeling en een helder overzicht.

Communicatie

  • Heldere, juiste communicatie is essentieel bij het organiseren van evenementen waarbij verschillende diensten betrokken zijn, waaronder ook de politiediensten.
  • Het platform van Flowlab biedt hiervoor duidelijke, transparante communicatie voor alle betrokken partijen.

Zijn jullie op zoek naar een betere oplossing voor de organisatie, opvolging en noodplanning van evenementen? 

Eén waarbij het lokaal bestuur nauw, online kan samenwerken met de politiediensten?

Flowlab is de partner die je zoekt!

Neem contact met ons op