Ontdek de troeven van het meest gebruiksvriendelijke digitaal loket

Met de kant-en-klare modules van Flowlab haal je een flexibel digitaal loket in huis. De gebruiksvriendelijkheid primeert, zowel voor de aanvrager als de behandelende dienst. Dit digitaal loket biedt als totaaloplossing talrijke troeven voor elk stads- of gemeentebestuur.  Je kiest voor open software met talrijke mogelijke koppelingen met andere applicaties. Op elk moment kan je instappen. Dit digitaal loket is complementair en compatibel met iedere website. Laat je inspireren door de werkwijze van andere besturen via de uitgebreide procesbibliotheek.

Aanvraagformulieren en workflows op maat van elke stad of gemeente

Reken je op ons of wil je zelf configureren? Alles kan! Hulp van onze servicedesk is altijd vlakbij. Voor elk element kan je alles op maat instellen. Er is een procesbibliotheek om van te starten.

Lees meer

Eenvoudig te combineren en compatibel met elke website

Stap op ieder moment in het verhaal. Begin klein met één module en breid stapsgewijs uit binnen de module of kies voor extra loketten. Flowlab is combineerbaar en combineerbaar met iedere website. Er bestaan talrijke mogelijkheden om Flowlab te koppelen met je gemeentelijke website.

Lees meer

Totaaloplossing én optioneel koppelbaar met andere toepassingen

Onze online software functioneert op zichzelf als totaaloplossing. Je hebt geen andere toepassingen nodig om een aanvraag volledig af te handelen. Koppelingen met andere software en toepassingen zijn altijd mogelijk. Deze bieden extra toegevoegde waarde, verzorgen de doorstroming van data of verhogen de efficiënte.

Lees meer

Géén installatie op eigen servers of pc's

Onze oplossing is volledig cloud based. Je hoeft dus niets te installeren op eigen servers of pc’s. Alles werkt met beveiligde toegangen en gegarandeerde authentificatie. Hierdoor is er geen extra belasting voor de dienst ICT en kan je al binnen de week aan de slag.

Lees meer

GDPR-proof & 100% security

Onze software voldoet aan de strengste normen en alle wetgeving. Alle data wordt conform de veiligheidsregels in Europese datacentra opgeslagen. Je bepaalt haarfijn binnen je organisatie wie welke persoonlijke informatie kan raadplegen.

Lees meer

Handige procesbibliotheek

Je hoeft zelf niet altijd het warm water uit te vinden. Laat je inspireren door de workflows van andere gemeente- en stadsbesturen. Je kan deze deels of geheel eenvoudig zelf implementeren in je eigen workflows. Je past vervolgens aan waar gewenst.

Lees meer