TOTAALOPLOSSING ÉN OPTIONEEL KOPPELBAAR MET ANDERE TOEPASSINGEN

Stand-alone? Dat kan! Koppelen? Kan ook!

Ons digitaal loket biedt ook stand-alone een totaaloplossing. Je kan elke workflow van A tot Z in ons platform afhandelen, vanaf de aanvraag tot en met de finale terugkoppeling. Daarnaast bieden we de optie om te koppelen met talrijke andere toepassingen. Dankzij de hogere efficiëntie en extra snelheid creëren we zo nog meer toegevoegde waarde en vergemakkelijken we de data-uitwisseling tussen verschillende softwaresystemen.


De lijst met al gerealiseerde koppelingen is lang. Flowlab is een open softwaresysteem waardoor we eenvoudig op een geautomatiseerde manier data en gegevens uitwisselen met andere softwarepakketten. Koppelingen zijn mogelijk voor talrijke doelstellingen.

Open voor elke integratie

Allereerst koppelen we met authentieke bronnen zoals CRAB van de Vlaamse overheid, maar ook met officiële loketplatformen zoals Mijn Burgerprofiel. 

Daarnaast legden we al talrijke koppelingen met facturatiesoftware, notulenbeheer, geografische software, werkorder- en planningssoftware,…. We staan steeds open voor nieuwe integraties en koppelingen

Wil je weten welke koppelingen Flowlab heeft?

Bekijk alle koppelingen